Τροχαίο Συγγρού: Μεθυσμένος ο οδηγός που έχασε τον έλεγχο και μπήκε σε καφετέρια

Δεν τραυματίστηκε κανείς από την εισβολή του αυτοκινήτου στο κατάστημα – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο 40χρονος οδηγός που έσπειρε τον τρόμο στην Συγγρού ήταν μεθυσμένος, όπως προέκυψε, από τις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη. Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη καφετέρια λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, την ώρα της «εισβολής» δεν υπήρχε κάποιος πελατής.

Το τρομακτικό τροχαίο στη Συγγρού σημειώθηκε περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνήτο που οδηγούσε και ήταν στο ρεύμα καθόδου της Συγγρού, έστριψε για να μπει στον παράδρομο αλλά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, πρόσεκρουσε στην είσοδο μιας καφετέριας.

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη καφετέρια λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, την ώρα της «εισβολής» δεν υπήρχε κάποιος πελατής.

Το ίδιο τυχερή ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Η καφετέρια ωστόσο υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές – Δείτε φωτογραφίες

τροχαίο Συγγρού, τροχαίο στην συγγρού, μεθυσμένος οδηγός συγγρού

τροχαίο Συγγρού, τροχαίο στην συγγρού, μεθυσμένος οδηγός συγγρού τροχαίο Συγγρού, τροχαίο στην συγγρού, μεθυσμένος οδηγός συγγρού τροχαίο Συγγρού, τροχαίο στην συγγρού, μεθυσμένος οδηγός συγγρού

«10 λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτο το έξω εστιατόριο»

Για τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν αυτοκίνητο μπούκαρε σε καφετέρια στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μίλησε εργαζόμενος της επιχείρησης.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο μάγειρας της καφετέριας «ήμουν μέσα και εξυπηρετούσαμε κόσμο στο μέσα εστιατόριο. Δέκα λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτο το έξω εστιατόριο, καθόντουσαν 20 άτομα».

«Ξαφνικά είδαμε να γκρεμίζεται η είσοδος και ένα μεγάλο αυτοκίνητο να μπαίνει μέσα. Αφού συνειδητοποίησα ότι είναι αυτοκίνητο ρωτάγαμε αν ήταν κανείς έξω. Ευτυχώς δεν ήταν κανείς» πρόσθεσε ο εργαζόμενος στην καφετέρια.
Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν