Τροχαίο στο Ηράκλειο: Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός παρασύρει δύο πεζούς
Το όχημα κατέληξε σε βιτρίνα καταστήματος
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός, κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε δύο πεζούς πριν καταλήξει στη βιτρίνα καταστήματος.
Το τροχαίο σύμφωνα με το neakriti.gr, συνέβη όταν το όχημα του οδηγού, που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, χτύπησε δύο πεζούς και στη συνέχεια προσέκρουσε πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, προτού καταλήξει να σπάσει την τζαμαρία του καταστήματος.
Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνουν τον οδηγό, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ τη στιγμή του ατυχήματος.
Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, ενώ ο δράστης του τροχαίου θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό.

Η κατάσταση των τραυματιών, όπως έγινε γνωστό, είναι σταθερή, αλλά ο ένας από αυτούς φέρει σοβαρά τραύματα, που απαιτούν συνεχή ιατρική παρακολούθηση.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.