Βραυρώνα: Το βρέφος δέχτηκε χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατό του

Τα δύο σενάρια – Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας

Βραυρώνα: Το βρέφος δέχτηκε χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατό του

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα που σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια και εντοπίστηκε στη χωματερή της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA, διαπιστώθηκε πως το βρέφος φέρει προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα.

Συγκεκριμένα υπάρχουν δύο σενάρια:

  • Το ένα, είναι το βρέφος να χτυπήθηκε από τους γονείς του μέχρι να πεθάνει και να πετάχτηκε νεκρό στον κάδο απορριμμάτων. Εκεί έπειτα φέρει χτυπήματα από τον μηχανισμό σύνθλιψης του απορριμματοφόρου.
  • Το πιθανότερο σενάριο όμως, σύμφωνα με το MEGA, είναι οι γονείς να έβαλαν το βρέφος εν ζωή στη σακούλα και όλα τα χτυπήματα να τα έχει δεχθεί από τον μηχανισμό του απορριμματοφόρου.

Τα στοιχεία δείχνουν πως το μωρό γεννήθηκε ζωντανό. Ωστόσο, τις τελικές απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που ανάλογα με το τι θα δείξει, δύναται να αλλάξει και το κατηγορητήριο.
Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το Star, χθες, Τρίτη (15.05), ο ιατροδικαστής κ. Παντελής Αλεξάνδρου σχολίασε τα στοιχεία που υπήρχαν αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το νεογνό.

«Οι πληροφορίες είναι – αναφορικά με το ποινικό κομμάτι – ότι το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή γενόμενες και η παραμόρφωση στην κεφαλή όπως επίσης και οι κακώσεις στην κοιλιά είχαν γίνει προφανώς από το απορριμματοφόρο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ίσως σας ενδιαφέρουν