«Χρυσή» διάρρηξη στο Αλιβέρι–Άρπαξαν 300 λίρες αξίας 180.000 ευρώ
Ο 63χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε από τη μονοκατοικία όταν έγινε η διάρρηξη

«Χρυσή» διάρρηξη στο Αλιβέρι παραμονή Πρωτοχρονιάς με άγνωστους δράστες να μπαίνουν στο σπίτι 63χρονου, από όπου αφαίρεσαν εκατοντάδες λίρες και κοσμήματα.
Πιο συγκεκριμένα, ο 63χρονος ιδιοκτήτης της οικίας κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου ότι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού του και τού αφαίρεσαν λίρες, κοσμήματα και μετρητά.
Ειδικότερα, ο 63χρονος κατέθεσε ότι αφαίρεσαν τριακόσιες λίρες αξίας 180.000 ευρώ, κοσμήματα μεγάλης αξίας και τριάντα ευρώ σε μετρητά.
Ο συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ απουσίαζε από την μονοκατοικία και τον ενημέρωσε για τη διάρρηξη η ιδιοκτήτρια γειτονικού καταστήματος.
Συνεργείο της σήμανσης ερεύνησε τους χώρους που κινήθηκαν οι δράστες για γενετικό υλικό και δαχτυλικά αποτυπώματα. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.