Υπόθεση Λύτρα: Κούγιας κατά Σοφού: Εντελώς παράνομα προσπαθεί να βάλει στη φυλακή έναν συνάδελφο

Για «προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό», κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του με την οποία εξαπολύει βέλη κατά του συνηγόρου της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

αλεξης κουγιασ

Υπόθεση Λύτρα: Για «προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό» κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του με την οποία εξαπολύει βέλη κατά του συνηγόρου της  Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμη Σοφού, αναφορικά με τις πληροφορίες  ότι ο τελευταίος θα ζητήσει την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει πως «λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθειά του να προσπαθεί να βάλει στη φυλακή εντελώς παράνομα για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας».

Η ανακοίνωση Αλέξη Κούγια για τον Θέμη Σοφό

«Στην υπόθεση Λύτρα από πλευράς ποινικής αντιμετωπίσεως έχουν διαπραχθεί κακουργήματα, για τα οποία κανείς δεν αντιδρά.
Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθεια του να προσπαθεί να βάλει στην φυλακή εντελώς παράνομα για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας.
Πρώτα απ΄ όλα, θα πρέπει να έχουμε προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό».

Πληροφορίες ότι ο δικηγόρος της Πολυζωγοπούλου θα ζητήσει την προφυλάκιση Λύτρα

Μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα και τη μήνυση που υπέβαλε η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατά του συζύγου της Απόστολου Λύτρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, αναμένεται να ενημερώσει την ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση για παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου Απ. Λύτρα και να ζητήσει, την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με την προσωρινή κράτηση.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν