Ένας έλληνας ηθοποιός κατάφερε να βρεθεί στις μεγάλες παραγωγές του Netflix εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα του και κεντρίζοντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού για την επιτυχημένη πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ηθοποιός ονομάζεται Αναστάσιος Σούλης και ζει στη Σουηδία. Ο πατέρας του είναι ο ελληνικής καταγωγής Γεώργιος Σούλης, ενώ η μητέρα του είναι η φινλανδικής καταγωγής Καταρίνα Νεργκ. Ο 33χρονος ηθοποιός έχει παίξει σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές εντός και εκτός χώρας και ευελπιστεί με τη συμμετοχή του στο νέο θρίλερ που ετοιμάζει το Netflix η καριέρα του να απογειωθεί.

Η σειρά που πρόκειται για ένα δυνατό θρίλερ σκηνοθετεί ο Alain Darborg , ο οποίος μαζί με τον Per Dickson συνυπογράφει και το σενάριο, ο Αναστάσιος Σούλης  και η Nanna Blondell, υποδύονται ένα ζευγάρι που αποφασίζει να ανανεώσει τη σχέση του πηγαίνοντας μια εκδρομή στα χιονισμένα βουνά της Σουηδίας.

Ωστόσο, μετά από μια διαμάχη που θα έχουν εκεί με δυο κυνηγούς, μια κόκκινη κουκκίδα λέιζερ εμφανίζεται πάνω στη σκηνή τους, που τους ακολουθεί παντού, μετατρέποντας το ρομαντικό τους ταξίδι στον απόλυτο εφιάλτη και τους ίδιους σε θηράματα. Οι δυο τους θα βρεθούν απομονωμένοι στην άγρια φύση προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους εκτελεστές και το παρελθόν τους.