Ελληνική Λύση: «Ανικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τις τουρκικές ορέξεις» | λύση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ελληνική Λύση έκανε λόγο για ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τις «τούρκικες”ορέξεις” για ΑΟΖ και συνεκμετάλλευση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά:

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ “ΜΟΙΡΑΙΑ” ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ “ΟΡΕΞΕΙΣ ” ΓΙΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

Με αφορμή τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην οριοθέτηση ΑΟΖ με την φιλοτουρκική κυβέρνηση της Λιβύης και την αμφισβήτηση της Ελληνικής Εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Όταν ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μιλούσε για τα όσα σήμερα συμβαίνουν, οι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ τον λοιδορούσαν! Η Τουρκία κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια της και η Ελλάδα απλά… αναμένει το μοιραίο!

Ή είναι ανίκανοι στην κυβέρνηση ή έχουν συμφωνήσει σε συνεκμετάλλευση!

Η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι για να σώσει την χώρα! Υπάρχουν τόσα διπλωματικά όπλα στην “φαρέτρα” της κυβέρνησης (καθορισμός ΑΟΖ – συνάντηση χωρών Νότιας Ευρώπης και απέλαση του Τούρκου Πρέσβη εάν η Τουρκία συνεχίσει τις προκλήσεις) και αυτή απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις !

Αυτό που χρειάζεται η χώρα αυτή τη στιγμή είναι αποφασιστικότητα κι Εθνική Ομοψυχία και αυτή μόνο με συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων μπορεί να επιτευχθεί, προκειμένου η χώρα να έχει μία φωνή που θα εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ