Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ελληνική Λύση έκανε λόγο για φόβο της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε οικονομικά αντίποινα απέναντι στην Τουρκία, προτείνοντας οι πολίτες να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση και να επιβάλλουν εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα.

Αναλυτικά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επειδή η κυβέρνηση φοβάται να προχωρήσει σε οικονομικά αντίποινα απέναντι στην Τουρκία , η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προτείνει να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση οι πολίτες και να επιβάλλουν εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα.

Ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος από τη Βουλή , κάλεσε τους πολίτες να μην αγοράζουν προϊόντα που προέρχονται από την Τουρκία και έχουν αριθμό, στο Bar Code που αρχίζει από 869….

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πιστεύει πως η Ελλάδα πρέπει να πιέσει την Τουρκία με κάθε πρόσφορο μέσο, για να υποχωρήσει από τα σχέδια της και ένα ισχυρό όπλο είναι τα οικονομικά αντίποινα .

Εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα από τους πολίτες και κλείσιμο του τελωνείου των Κήπων, από την κυβέρνηση. Χτυπήστε τους Τούρκους εκεί που τους πονάει περισσότερο, στην οικονομία!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ