Ελληνική Λύση: «Η κυβέρνηση αποφάσισε να μας ακούσει» |

Με αφορμή το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στην Αίγυπτο για να συναντήσει τον Αιγύπτιο ομόλογό του μετά τη σμφωνία ανάμεσα σε Τουρκία και Λιβύη, η Ελληνική Λύση με ανακοίνωσή της τόνισε πως όταν η ίδια υπογράμμιζε τη σημασία μιας συμμαχίας με την Αίγυπτο, η κυβέρνηση γέλαγε, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΤΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠ.ΕΞ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΟΖ

Αναφορικά με την επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών κ. Δένδια στην Αίγυπτο για συνάντηση με τον Αιγύπτιο ομόλογό του για το θέμα της Λιβύης , η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Όταν πριν ένα μήνα από βήματος της Βουλής ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μιλούσε για συμμαχία με την Αίγυπτο διότι η Τουρκία “κινείται με Λιβύη” , οι της Νέας Δημοκρατίας γελούσαν!

Σήμερα μετά το “χαστούκι” από την φιλοτουρκική κυβέρνηση της Λιβύης για την ΑΟΖ , η κυβέρνηση αποφάσισε να μας ακούσει για την απέλαση Λίβυου Πρέσβη και να ταξιδέψει ο κ.Δένδιας στην Αίγυπτο, εχθρό της Τουρκίας! Η καθυστέρηση αυτή μαζί με την μη ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ δημιούργησε το “κακό δεδομένο”της Τουρκο – Λιβυκής συμφωνίας!

Υπενθύμιση στην κυβέρνηση! Στην εξωτερική πολιτική δεν ισχύει το “κάλιο αργά παρά ποτέ”, αλλά το “καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν”!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ