Ελληνική Λύση: «Η πολιτική ανυπαρξία της κυβέρνησης σε κρίσιμα εθνικά θέματα είναι γεγονός» |

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ελληνική Λύση σχολίασε την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαδρίτη στην διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά « η πολιτική ανυπαρξία της κυβέρνησης σε κρίσιμα εθνικά θέματα είναι γεγονός» καθώς όπως υποστηρίζει η παρουσία του Πρωθυπουργού στην ισπανική πρωτεύουσα γίνεται «την ώρα που η χώρα στριμώχνεται από την Τουρκία, η οποία αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία σε Ελληνικά νησιά, αλλά και το δικαίωμα της ΑΟΖ,την ώρα που η χώρα γεμίζει με λαθρομετανάστες και κατάσταση βαίνει εκτός ελέγχου».

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την ώρα που η χώρα στριμώχνεται από την Τουρκία, η οποία αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία σε Ελληνικά νησιά, αλλά και το δικαίωμα της ΑΟΖ,την ώρα που η χώρα γεμίζει με λαθρομετανάστες και κατάσταση βαίνει εκτός ελέγχου, ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης επέλεξε να βρεθεί στην Ισπανία στην διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή, ενώ μετά θα παρακολουθήσει και ποδοσφαιρικό αγώνα.

Δυστυχώς η πολιτική ανυπαρξία της κυβέρνησης σε κρίσιμα εθνικά θέματα είναι γεγονός!

Αντί ο κ. Μητσοτάκης να σχεδιάσει και να συστήσει συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας για αυτά που έρχονται … σχεδιάζει ταξίδια! Απλά κρίμα!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ