Ελληνική Λύση: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμμέτοχοι στις παραγραφές» | 1

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση, σχολίασε την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων με την οποία οδηγήθηκε σε παραγραφή, με βάση τις διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα, η δίωξη κατά του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νικ. Γεωργιάδη για το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, που φέρεται να τελέστηκε στη Μολδαβία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συμμέτοχοι στα όσα έλαβαν σήμερα χώρα, ο μεν ΣΥΡΙΖΑ, διότι επί των ημερών του αναθεωρήθηκε ο Ποινικός Κώδικας και “χάρισε” παραγραφές, η δε ΝΔ επιλέγει να “ποιεί την νήσσαν” και να υποκρίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με κανένα στέλεχός της».

«Παιδεραστικά εγκλήματα με κατηγορούμενους, όπου και αν αυτοί πρόσκεινται, για την Ελληνική Λύση δεν “παραγράφονται”. Αυτό επιφέρει την απόλυτη απογοήτευση της κοινωνίας σε μία απόφαση που γεννά αγανάκτηση και ερωτηματικά. Η μόνη ποινή που αξίζει σε περιπτώσεις τέλεσης του αδικήματος της παιδεραστίας, αλλά και άλλων βαρύτατων αδικημάτων, όπως εμπόριο ναρκωτικών, παράνομη διακίνηση μεταναστών κ.α., είναι αυτή των ισοβίων, ώστε να μην ξαναδούν το … φως του ήλιου», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ