Στην πρόσβαση  όλων  στην εκπαίδευση, που  είναι απολύτως αναγκαία,  πιστεύει  η Elpen, η οποία κατόπιν πρωτοβουλίας του βουλευτή Σάμου, καθηγητή   Χριστόδουλου Στεφανάδη, προχώρησε  στη δωρεά 200 tablets για την κάλυψη των αναγκών τηλεκπαίδευσης των μαθητών του νησιού.

Μάλιστα, με τη συγκεκριμένη δράση η  Elpen,  συμβάλλει στην κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, καθώς και ο ισχυρός σεισμός που έπληξε το νησί της Σάμου στις αρχές του φετινού Νοεμβρίου.

Πιο αναλυτικά η εταιρεία, σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανταποκρίθηκε έγκαιρα στο σχετικό αίτημα, προβαίνοντας άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια του αναγκαίου τεχνικού εξοπλισμού στους μαθητές της Σάμου.

Με  ευθύνη  απέναντι στην ελληνική κοινωνία, η  Elpen,  στάθηκε από την πρώτη στιγμή αρωγός στις προσπάθειες της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε στη χώρα μας η έξαρση του κορωνοϊού.

Μάλιστα,  έχει καλύψει μέχρι σήμερα ανάγκες  σε υγειονομικό υλικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για νοσοκομεία πρώτης γραμμής, τοπικές κοινωνίες, δομές στα σύνορα και τα νησιά, καθώς και τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας. 

Σήμερα η  Elpen,  συνεχίζει να ανταποκρίνεται στα αιτήματα που λαμβάνει μέχρι σήμερα, συμβάλλοντας στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών που παρατηρούνται την κρίσιμη αυτή περίοδο.

 «Μένοντας και επιμένοντας» στην προσπάθειά της να παράγει και να επιχειρεί στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία