Ελπίδα για θάνατο συζύγου της: Έπαθε ανακοπή, δεν ήξερα ότι πέθαινε | elpida

Η τραγουδίστρια έπαθε έμφραγμα έναν μήνα μετά τον χαμό του άντρα της

Στον θάνατο του συζύγου της αναφέρθηκε η Ελπίδα, η οποία δεν ήξερε ότι πέθαινε, την ώρα που συνέβαινε το δυσάρεστο συμβάν.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και είπε ότι ο σύζυγός της άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια της.

Όπως περιέγραψε η τραγουδίστρια, «έφυγε» την ώρα που τον κρατούσε στα χέρια της. Ένα μήνα μετά τον χαμό του, η ίδια έπαθε έμφραγμα.

«Στις 3 Ιουλίου του 2020 έχασα τον άνδρα μου και στις 4 Αυγούστου έπαθα το έμφραγμα. Το έπαθα από το μεγάλο στρες. Έγινε ένα γεγονός σχετικό με οικονομικά και πιέστηκα. Ήμουν μόνη μου στο σπίτι. Ένιωθα έναν πόνο σαν να ήταν μυϊκός», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Στην πορεία, περιέγραψε την στιγμή που ο άνδρας της ξεψύχησε στα χέρια της. «Έπαθε ανακοπή και τον κράτησα για να μην πέσει, δεν ήξερα ότι πέθανε. Τον κρατούσα και του έλεγα; “Στάθη περίμενε, περίμενε”. Ήταν τραγικές στιγμές, δε θέλω να τις θυμάμαι», εξήγησε.

Για το έμφραγμα που έπαθε η ίδια, δήλωσε: «Νόμιζα ότι ήταν μυϊκός πόνος. Συμπτωματικά ήρθε η κοπέλα που με βοηθάει, μου παίρνει την πίεση, δεν έδειχνε πια το πιεσόμετρο, είχε φτάσει στο τέρμα. Πήρα τον καρδιολόγο μας και μου λέει: “Σου στέλνω αμέσως ασθενοφόρο”. Δεν καταλάβαινα τι είχα. Μου έκαναν μορφίνες για να συνέλθω από τον πόνο. Δεν φοβήθηκα για την ζωή μου, τα παιδιά μου σκέφτηκα μόνο, τίποτε άλλο. Τώρα είμαι θηρίο, δεν καταλαβαίνω».