Έλσα Τόλη: «Έπιασα την νταντά του παιδιού μου να το χτυπάει» | elsa toli

Συγκλονίζει η Έλσα Τόλη

Στο πλατό του «Love It» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (25/11) η Έλσα Τόλη και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη πριν αρκετά χρόνια μεταξύ μίας νταντάς και του μικρού τότε παιδιού της.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια υποστήριξε, μία ημέρα έτυχε να γυρίσει νωρίτερα στο σπίτι από τη δουλειά και είδε την νταντά του παιδιού της να το χτυπάει. Αμέσως μετά την έδιωξε.

«Φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη που το έχει βιώσει αυτό το πράγμα. Όσοι εργαζόμαστε και αναγκαζόμαστε να εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας σε baby sitters, έχουμε μόνιμα το άγχος μήπως συμβεί κάτι. Εγώ δεν είχα κάμερες μέσα στο σπίτι, τώρα έχω. Γύρισα μία μέρα νωρίτερα, είχα μία baby sitter που ήταν λίγο σε στιλ γιαγιάς. Μιλάμε την εποχή που το παιδί μου ήταν πολύ μικρό, στην ηλικία που τα παιδιά δεν πολυμιλάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλσα Τόλη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έτυχε μία μέρα να γυρίσω νωρίτερα στο σπίτι και να ακούσω τις φωνές από κάτω. Πάλευε να το βάλει για ύπνο και επειδή δεν την άκουγε, νευρίασε και άρχισε να το χτυπάει. Σήκωσε χέρι. Όχι με την έννοια να το μαυρίσει στο ξύλο, με την έννοια ότι μία στον πισινό δεν πειράζει, αλλιώς δεν θα μάθει. Ήταν τυχερή, γιατί της είπα να φύγει. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και ακριβώς γι΄ αυτό την άφησα να φύγει».