Έμαθε ότι ο άντρας της την απατούσε όταν είδε ότι το μωρό της φίλης της είχε ίδιο εκ γενετής σημάδι με εκείνον

Με τον πρώην άντρα της χώρισε, όμως αποκάλυψε πως με την (πρώην) καλύτερή της φίλη, έχουν μια «καλή σχέση», γιατί όπως εξήγησε: «Στο τέλος της ημέρας, η κόρη της είναι η αδερφή των παιδιών μου»!

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε η Χάλεϊ Μέι, όταν βοήθησε την καλύτερή της φίλη να αλλάξει την νεογέννητη κόρη της. Έκπληκτη η Χάλεϊ είδε πως το μωράκι είχε ακριβώς το ίδιο σημάδι, όπως και ο γιος της, το οποίο είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του.

Αφού η Χάλεϊ, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, ξεπέρασε το σοκ στο οποίο περιήλθε, «στρίμωξε» την (πρώην) καλύτερή της φίλη, μέχρι που αυτή αναγκάστηκε να της παραδεχτεί, πως όντως, το μωρό ήταν το συζύγου της Χάλεϊ. Ή για να ακριβολογούμε, του πρώην συζύγου της, καθώς μετά από αυτό τον χώρισε.

@haileymae93

Part one. Ask any questions I’d love to answer them! #wedorecover #sobrietytok #abusesurvivor

♬ original sound – Hailey Mae

Η Χάλεϊ ανέφερε στο TikTok: «Όταν ήταν σε τοκετό, με πήρε τηλέφωνο και την πήγα στο νοσοκομείο. Ήμουν μαζί της όταν έκανε επισκληρίδιο και φόρεσα το βραχιολάκι του μπαμπά και έκανα στο μωρό το πρώτο του μπάνιο. Ήταν μια όμορφη εμπειρία, σωστά; Δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήμουν απλά χαρούμενη που ήμουν μέρος της. Δυστυχώς τρεις μέρες αργότερα είδα το κληρονομικό σημάδι, με το οποίο είμαι πολύ εξοικειωμένη επειδή το έχει ο μεγαλύτερος γιος μου».

Μιλώντας για τη στιγμή εκείνη που περιήλθε σε κατάσταση σοκ, είπε: «Κοιταχτήκαμε… Έπρεπε να βγω έξω. Χρειαζόμουν μια στιγμή για να σκεφτώ τι έπρεπε να κάνω με αυτή την κατάσταση.

@haileymae93

#wedorecover #sobrietytok #abusesurvivor

♬ Sound from thereal mikehancho – 10Dimes

Το παραδέχτηκε αμέσως. Μήνες αργότερα, ο πρώην σύζυγός μου παραδέχτηκε ότι κοιμόντουσαν μαζί».

Με τον πρώην σύζυγό της χώρισε, αλλά αποκάλυψε πως με την (πρώην) καλύτερή της φίλη, έχουν μια «καλή σχέση», γιατί όπως εξήγησε: «Στο τέλος της ημέρας, η κόρη της είναι η αδερφή των παιδιών μου»!

@haileymae93

Reply to @misti.mack

♬ original sound – Hailey Mae