Ο εθισμός των παιδιών με τη τεχνολογία και ιδιαίτερα με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι ιδιαίτερα έντονος, σε σημείο που οι γονείς πρέπει να θέτουν όρια από νωρίς. Κάτι που δεν φαίνεται να έκανε η μητέρα ενος 6χρονου αγοριού από το Κονέκτικατ, την βορειοανατολική πολιτεία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o 6χρονος ξόδεψε κρυφά από τους γονείς του 16.000 δολάρια, αγοράζοντας τις αναβαθμίσεις του αγαπημένου του βιντεοπαιχνιδιού, Sonic Forces.

Μάλιστα, τον Ιούλιο το μικρό αγόρι μέσω απο το iPad της μητέρας του ξοδεύοντας ένα τεράστιο χρηματικό ποσό της οικογένειας στο κατάστημα εφαρμογών της Apple, με την ίδια την εταιρεία εφότου έγινε γνωστό το θέμα να αρνείται να επιστρέψει τα χρήματα στην οικογένεια, λέγοντας σαν δικαιολογία ότι οι γονείς δεν είχαν ενεργοποιήσει τις ειδικές ρυθμίσεις που έχει η Αpple για τα παιδιά.

Ωστόσο, το 6χρονο δεν περιορίστηκε στην εξάντληση των λογαριασμών των γονιών του αλλά έβαλε και σε υποθήκη το σπίτι της οικογενειάς του, με αποτέλεσμα οι γονείς του τώρα να μην μπορούν να ανταπεξέθουν οικονομικά και να χρειάζονται οικονομική ενίσχυση.

Μάλιστα ο ίδιος ο πατέρας του δήλωσε το εξής: « Ο γιος είναι σαν ενας εθισμένος ναρκομανής» , ενώ χαρακτήρισε τα παιχνίδια αυτά αρπακτικά.