Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, μιλώντας σε εκπομπή του STAR, υπογράμμισε πως είναι πιθανό να εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο στην υπόθεση το οποίο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερο.

«Η αστυνομία ψάχνει ακόμα να μάθει πώς προμηθεύτηκε το συγκεκριμένο υγρό η δράστιδα και αν αυτός που της το έδωσε, γνώριζε. Γιατί αν γνώριζε, υπάρχει μορφή συνέργειας» υποστήριξε ο κ. Λύτρας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «ξεσκονίζουν» το κομπιούτερ και το κινητό της κατηγορούμενης «για το αν υπάρχει επαφή, πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι», ενώ επίσης, διερευνούν και το ποιος προμήθευσε την 35χρονη με τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε το θύμα πριν από την επίθεση.

Επίσης, ο κ. Λύτρας ελπίζει «να απολογηθεί η κατηγορούμενη για να πάρουμε και εμείς και η Ιωάννα τις απαντήσεις που περιμένει» και συμπλήρωσε πως τα στοιχεία στη δικηγραφία «είναι συντριπτικά σε βάρος της 35χρονης και μένει μόνο να διευκρινιστεί είναι αν έκανε την τόσο μεγάλη ζημιά για κάποιον 40χρονο που η 34χρονη δεν τον ήξερε καν».

Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία για την 35χρονη από τις φυλακές

Εν τω μεταξύ, την πρώτη τηλεφωνική της επικοινωνία είχε από τις φυλακές Θηβών, όπου έχει μεταφερθεί, η 35χρονη, το πρωί της Δευτέρας.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το MEGA, φέρεται να μίλησε με την αδελφή της στο τηλέφωνο. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η 35χρονη είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεργάζεται με τις Aρχές.

Παράλληλα, έχει εκφράσει την επιθυμία της να εργαστεί στις φυλακές, προκειμένου να μειωθεί η ποινή της. Η κατηγορούμενη κρατείται με άλλες τρεις γυναίκες σε ένα κελί, και μέχρι στιγμής φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μαζί τους.