Έντονη κινητικότητα παρατηρείται από την Κρατική Ασφάλεια από τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από το σπίτι του Γιώργου Τράγκα στην Πολιτεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας βρίσκονται έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου, ενώ ο δημοσιογράφος έκανε την εκπομπή του, στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Crash Radio, μέσα από το σπίτι του.

Προηγήθηκε χθες η μήνυση του αρμόδιου υφυπουργού για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου κατά του Γιώργου Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά του Γιώργου Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος μου που καταφανώς συνιστούν οι αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί του μέσω της εκπομπής του, στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Crash Radio ότι δήθεν με “εντολή του πρωθυπουργού ενεργούσα ως διακινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης”» αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος.