Είναι ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη αν και μπήκε πρώτη σε καθολικό lockdown εξακολουθεί να βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, με τα κρούσματα να μην σημειώνουν ιδιαίτερη πτώση. Για αυτό ακριβώς το λόγο λοιπόν οι ιθύνοντες αποφάσισαν να ενταθούν οι έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού στο πλαίσιο στενότερης συνεργασίας της Δημοτικής Αστυνομίας του κεντρικού δήμου με τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ).

 Η απόφαση για ελέγχους μεικτών κλιμακίων ελήφθη στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο με τη συμμετοχή του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, του διοικητή της ΔΙΜΕΑ Χαράλαμπου Μελισσινού και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή.

Ήδη, δύναμη έξι ατόμων της ΔΙΜΕΑ εγκαταστάθηκε στο δημαρχείο, ενώ ο διοικητής κ. Μελισσινός εξήρε το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου της ΔΙΜΕΑ Σπύρος Περιστέρης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Πέτρος Παπαφίλης και ο προϊστάμενος του Τμήματος Αστυνόμευσης Μιχάλης Αλλαγιώτης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ