Έως και 1.800 πολίτες την ημέρα θα εμβολιάζονται στο MEGA κέντρο της Γλυφάδας | scaled

Τα ραντεβού στο MEGA εμβολιαστικό κέντρο στη Γλυφάδα ξεκινούν στις 15 Δεκεμβρίου

Έως και 1.800 πολίτες την ημέρα θα εμβολιάζονται στο νέο MEGA κέντρο στη Γλυφάδα, το οποίο ανοίγει εντός λίγων ημερών, όπως αναφέρει ο δήμαρχος της περιοχής με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζοντας παράλληλα ότι «τα ραντεβού ξεκινάνε από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου».

«Ο Δήμος μας παραχώρησε για το σκοπό αυτό έναν χώρο σύγχρονο με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, μέσα στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (Επαμεινώνδα και Αρχιμήδους).

Κάναμε μαζί με τις αρμόδιες αρχές όλες τις προετοιμασίες ώστε να είναι όλα έτοιμα και να λειτουργούν καθημερινά 16 γραμμές εμβολιασμού, που θα μπορούν να εμβολιάζουν έως και 1.800 πολίτες την ημέρα.

Η πλατφόρμα άνοιξε πριν από λίγη ώρα και ήδη τα ραντεβού κλείνονται κατά εκατοντάδες και η πρώτη μέρα έχει σχεδόν γεμίσει.

Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας και ειδικά τον Γ.Γ. κ. Θεμιστοκλέους, το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και ειδικά τον Γ.Γ. κ. Παπαγεωργίου και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την άψογη συνεργασία, που οδήγησε στη δημιουργία ενός MEGA εμβολιαστικού κέντρου στην πόλη μας.

Θα είμαστε και εμείς εκεί καθημερινά για να λύνουμε όποιο πρόβλημα τυχόν προκύψει.

Συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για την προστασία της δημόσιας υγείας και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Η μάχη απέναντι στον κορονοϊό είναι σκληρή και δύσκολη, αλλά στο τέλος θα βγούμε νικητές», σημειώνει.