Το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» θα είναι κλειστό έως τις 16:30, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και των προβλημάτων που προκλήθηκαν στις υποδομές του μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε από χθες το νησί της Κρήτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το αεροδρόμιο Ηρακλείου έχει κλείσει προσωρινά, σήμερα, από τις 12:30 το μεσημέρι και θα παραμείνει έως τις 16:30, καθώς σε μια από τις αίθουσες έπεσε μέρος από το ταβάνι ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του αερολιμένα και η ασφάλεια των πτήσεων και των επιβατών.

Ακόμη, έχει προκληθεί σωρεία προβλημάτων και σε άλλα σημεία της πόλης, καθώς έχει πλημμυρίσει ο κόμβος της Νέας Αλικαρνασσού, με το ύψος του νερού που κατεβαίνει δίπλα από τη γέφυρα της Εθνικής να φτάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα μέτρο και οδηγούς να έχουν εγκλωβιστεί στα οχήματά τους.

Πηγή βίντεο: Cretalive

Προβλήματα υπάρχουν και στο Ρέθυμνο, καθώς, σύμφωνα με το rethemnos.gr, αρκετοί δρόμοι στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, στα Περιβόλια, αλλά και σε περιοχές του Αδελιανού και του Πηγιανού Κάμπου μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι κανένας δεν είχε μεριμνήσει να καθαριστούν τα φρεάτια. 

Πηγή φωτό: rethemnos.gr