Στα γυρίσματα της ταινίας «The Batman» επέστρεψε ο Ρόμπερτ Πάτινσον, μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, η οποία οδήγησε σε προσωρινή διακοπή της παραγωγής.

Ο Βρετανός ηθοποιός εθεάθη πλέον στην αίθουσα συναυλιών στο Λίβερπουλ, St George’s Hall, για τα γυρίσματα σκηνής. Φορούσε σκούρο κοστούμι και ήταν περιτριγυρισμένος από αυτοκίνητα της αστυνομίας του Γκόθαμ, καθώς αρκετός κόσμος στέκεται γύρω του σε σκαλιά.

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται τον Μάρτιο του 2022

Λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοίού, η ημερομηνία έναρξης προβολής της ταινίας έχει μετατεθεί πολλές φορές.

Αρχικά, είχε ανακοινωθεί ότι η πρεμιέρα θα γίνει τον Ιούνιο του 2021, στη συνέχεια τον Οκτώβριο του 2021 και τώρα αναμένεται τον Μάρτιο του 2022.

Εν τω μεταξύ, η αγωνία κορυφώνεται για τον Πάτινσον στον ρόλο του Batman και ο ίδιος ο ηθοποιός παραδέχθηκε πρόσφατα ότι απολαμβάνει την ιδέα ότι μπορεί να τα «θαλασσώσει».

Ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς αποκάλυψε ότι η ταινία του είναι για τον Batman στις «πρώτες μέρες» του, προσθέτοντας: «Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για αυτήν την προσέγγιση είναι ότι γνωρίζετε ότι πολλές από τις άλλες ιστορίες είναι για το πώς έπρεπε να κυριαρχήσει τον φόβο του και να κυριαρχήσει στον εαυτό του για να γίνει Batman. Και σε αυτήν την κατάσταση ο Batman είναι ο καλύτερος εαυτός του».