Επιχειρηματίας στα 10 συνταξιούχος στα 15! | girl 1

Η πρόωρη συνταξιοδότηση είναι στον ορίζοντα για μια 10 επιτυχημένη επιχειρηματία από τη μακρινή Αυστραλία. Η Πίξι Κέρτις σκέφτεται να βγει στη σύνταξη μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε από την επιχείρηση της με τα πολύχρωμα κοκαλάκια για μικρά και μεγάλα κορίτσια, την οποία ξεκίνησε το 2011 με τη βοήθεια της μητέρας της.

Ήταν μάλιστα τόσο σαρωτική η επιτυχία της, που από την πρώτη εβδομάδα, η οικογενειακή αυτή επιχείρηση κέρδισε προϊόντα αξίας 200.000 δολαρίων σε διάστημα ενός μήνα. Το μέλλον της μάλιστα φαντάζει ακόμα πιο ευοίωνο, αφού σύμφωνα με τα υπάρχοντα οικονομικά της στοιχεία εκτιμάται ότι θα έχει κέρδος 21 εκατομμύρια δολάρια μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Επιχειρηματίας στα 10 συνταξιούχος στα 15! | mother daughter

«Για μένα το πιο σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού είναι ότι βλέπω την κόρη μου να ανθεί ως επιχειρηματίας σε τόσο μικρή ηλικία», δηλώνει η μητέρα της στη New York Post. Το όνειρο της Πίξι είναι με τα χρήματα που έχει κερδίσει να προσφέρει στη μητέρα της πολυτελείς διακοπές για τις δύο τους κάπου μακριά, να της αγοράσει μερικά καλά ρούχα, γιατί έχει καιρό να ψωνίσει και να την πάει στο κομμωτήριο για να βάλει εξτένσιονς μαλλιών.

«Σήμερα, η φίλη μου είπε ότι θα πάνε οικογενεακώς στο Παρίσι για τα Χριστούγεννα και πιστεύω ότι αυτό είναι υπέροχο, οπότε είπα στη μαμά ότι με τα κέρδη μου θα πάμε στο αγαπημένο μέρος, που είναι τα Φίτζι», εξήγησε η μικρή –οσονούπω- συνταξιούχος στην αμερικανική εφημερίδα.