Ο πρόωρος αποκλεισμός της Γιουβέντους από την Πόρτο στο εφετινό Champions League που ήρθε ως συνέχεια των δύο προηγούμενων αποτυχημένων σεζόν των Μπιανκονέρι στη διοργάνωση, έχει φουντώσει τη φημολογία περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γηραιά Κυρία.

Μάλιστα, ένα δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca ρίχνει «βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς αναφέρει πως «ψήνεται» επιστροφή του CR7 στη Ρεάλ Μαδρίτης

Στο ρεπορτάζ της έγκυρης σε θέματα Ρεάλ εφημερίδας, καταγράφεται η αρχικά θετική διάθεση και των δύο πλευρών για να βρεθούν ξανά μαζί μολονότι ακόμη είναι πολύ νωρίς καθώς καλά-καλά δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ωστόσο, είναι φανερό πως τόσο η Ρεάλ όσο και η Γιούβε θέλουν να αλλάξουν πολλά και να ταράξουν τα νερά το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ρεπορτάζ αναπαρήγαγε σύσσωμος ο ισπανικός αλλά και ο ιταλικός Τύπος, ενώ δόθηκε συνέχεια στην τηλεοπτική ισπανική εκπομπή El Chiringuito, όπου αναφέρθηκε ότι έγινε μια πρώτη ανεπίσημη επαφή του μεγαλοατζέντη του ΚριστιάνοΖόρζε Μέντες με τη διοίκηση της Βασίλισσας.

Για το σενάριο επιστροφής του Κριστιάνο ρωτήθηκε και ο προπονητής των Μερένχες Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος απέφυγε να μιλήσει επί της ουσίας αλλά άφησε την πόρτα ανοιχτή λέγοντας ότι:

«Ξέρετε τι σημαίνει ο Κριστιάνο για τη Μαδρίτη, τι έχει κάνει για τη Ρεάλ. Τον αγαπάω και είναι απίστευτα όσα έχει πετύχει εδώ, αλλά τώρα είναι παίκτης της Γιουβέντους και τα πάει καλά εκεί. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Πολλά λέγονται, αλλά πρέπει να σεβόμαστε αυτά τα πράγματα».