Παρότι ο Ολυμπιακός έδωσε ένα φιλικό προετοιμασίας με τον Κολοσσό, το οποίο είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης, έβγαλε την είδηση-βόμβα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα για το Προολυμπιακό τουρνουά!

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» που έχει αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα φαίνεται ότι έχει αρχίσει να το σκέφτεται για την μεγάλη επιστροφή!

Η απάντηση του στην ερώτηση που του έγινε εάν σκέφτεται να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά ήταν «θα δούμε»! Ουσιαστικά, για πρώτη φορά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο έστω για μια τελευταία φορά.

Η εξέλιξη αυτή είναι λογικό να πυροδοτεί πλέον την συζήτηση για μια δυναμική επιστροφή εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά, προκειμένου η Ελλάδα να επιστρέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσα από μια σειρά δύσκολων αγώνων.

Προφανώς και ενθουσιάζει η προοπτική της επιστροφής του Σπανούλη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και το ανοικτό παράθυρο που άφησε μόνο θετικά συναισθήματα δημιουργεί.

Για την ενέργεια του Ολυμπιακού και τα φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα τόνισε: «Είναι σπουδαίο αυτό που γίνεται, αυτό που έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Έγιναν και δωρεές σε νοσοκομεία. Όλοι να βοηθήσουμε για να ξεφύγουμε από την πανδημία. Μακάρι να περάσει αυτό και όλοι να βοηθήσουμε. Θα γίνουν και άλλα τέτοια παιχνίδια. Μακάρι να περάσει αυτό».

Ενώ, για την συνέχεια των υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων», είπε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα πρέπει να πετύχει, πρέπει να περάσουμε στα πλέι οφ. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».