Επίθεση με καυστικό υγρό: Στο στόχαστρο των Αρχών παλιός γνώριμος της 25χρονης

Στο στάδιο της εξιχνίασής της φαίνεται πως είναι η υπόθεση με την περίεργη επίθεση με καυστικό υγρό που σημειώθηκε κατά μιας 25χρονης εγκύου το βράδυ της Κυριακής στην Κυψέλη.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Στην οδό Ηπείρου κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στα Τουρκοβούνια, η νεαρή έγκυος περπατούσε όταν ξαφνικά όπως υποστηρίζει, σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο.

Ο οδηγός που βγήκε έξω της επιτέθηκε και ακούμπησε στο πρόσωπό της ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό. Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο κ εκείνη μετά το αρχικό σοκ, ειδοποίησε ασθενοφόρο που την μετέφερε στον Ευαγγελισμό.

Οι γιατροί που εξετάσουν την έγκυο διαπιστώνουν πως βρίσκεται σε σύγχυση. Σε αυτό το πλαίσιο παρατηρούνται ασάφειες στις περιγραφές της, με την ίδια να τονίζει πως δεν θεωρεί κάποιον ύποπτο γι’ αυτό που της συνέβη. Η διάγνωση ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, της προκάλεσε ανακούφιση.

Όμως, οι ασαφείς περιγραφές της οδηγούν τους αστυνομικούς στην εκτίμηση ότι η 25χρονη δεν βρέθηκε τυχαία στις 23:30 στην περιοχή αλλά είχε ραντεβού με τον άνδρα που της επιτέθηκε καθώς φέρεται να είναι ένα γνώριμο άτομο από το παρελθόν της.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι δεν εμπλέκεται με το οικογενειακό της περιβάλλον ούτε και με την εγκυμοσύνη της ο δράστης.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τις επόμενες ώρες να επιβεβαιώσουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για προχωρήσουν στη σύλληψη του ανθρώπου που επιτέθηκε στην 25χρονη, η οποία δεν αποκλείεται κι εντός της ημέρας να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.