Κοζάνη - Επίθεση με τσεκούρι: Κυνικός ο δράστης για τον λόγο που δεν σκότωσε την υπάλληλο

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας των 3 εφοριακών που δέχθηκαν επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου».

Ο 56χρονος που δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο, υπάρχουν ήπια σημεία βελτίωσης. Η 67χρονη που επίσης τραυματίστηκε σοβαρά, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς όμως να παρουσιάζει επιδείνωση. Όσον αφορά στην υγεία της 47χρονης, δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με την τελευταία ιατρική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών, που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», η ασθενής Μ. Μ., 47 ετών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική, με σταθερή πορεία στην υγεία της. Η κατάσταση της δεν φαίνεται να ενέχει κινδύνους.

Η ασθενής Π.Θ., 67 ετών, η οποία νοσηλεύεται στη Β’ ΜΕΘ, παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή, χωρίς επιδείνωση.


Ο ασθενής Ξ.Π., 56 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται στη Β’ ΜΕΘ είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Μετά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, εμφανίστηκαν και παραμένουν ήπια σημεία βελτίωσης «τα οποία μας δίνουν αμυδρές ελπίδες»