Στο σπίτι της 35χρονης γυναίκας, βασικής υπόπτου για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στις 20 Μαΐου, βρίσκεται η Αστυνομία, κάνοντας «φύλλο και φτερό» τα πάντα, προκειμένου να βρουν επιπλέον στοιχεία.

Η 35χρονη που προσήχθη

Η 35χρονη δεν έχει πει τίποτα για την υπόθεση και δεν απαντάει στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών ενώ παράλληλα οι Αρχές αναζητούν και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία φέρεται να έδωσε το βιτριόλι στην 35χρονη.

Τα social media ξεκαθαρίζουν το τοπίο (;)

Οι έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν και στα social media της Ιωάννας, από τα οποία μπόρεσαν να βρουν πολύτιμες πληροφορίες, για τον εντοπισμό των πιθανών προσώπων που μπορεί να έριξαν βιτριόλι στην Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη είχε εξοργιστεί από το αίτημα φιλίας που έκανε η 34χρονη Ιωάννα στο Facebook στο σύντροφό της. Η Ιωάννα είχε σχέση με τον άνδρα αυτό παλαιότερα και φαίνεται να διατηρούσαν επικοινωνία τον τελευταίο χρόνο.

Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο σύντροφος της 35χρονης με την κατάθεσή του στις Αρχές, αναφερόμενος στις σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από τη φερόμενη δράστιδα της επίθεσης, όπως επίσης και στο ότι γνωρίζει την Ιωάννα και είχαν, όντως συνομιλήσει.

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης και της προσαγωγής της 35χρονης (Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020)