Την απολογία της σχεδιάζει η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, στις 20 Μαΐου 2020, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, η γυναίκα δείχνει να έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ της σύλληψης της και βρίσκεται, πλέον, σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Παρά την πρόθεση της να μιλήσει, δεν έχει διευκρινίσει ακόμα πότε θα “σπάσει” της σιωπή της ενώπιον του ανακριτή για την φρικιαστική πράξη της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η 35χρονη – που μέχρι τώρα είναι απομονωμένη σε δικό της κελί στις φυλακές Κορυδαλλού και προαυλίζεται μόνη της- έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις της, καθώς υπέβαλε αίτημα να εργαστεί στο καφενείο ή τη βιβλιοθήκη του σωφρονιστικού καταστήματος, δεδομένου ότι αυτά τα μεροκάματα θα προσμετρήσουν στην όποια ποινή της.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, όπου θα παραμείνει μέχρι να απολογηθεί. Όπως τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου, η μεταγωγή της γίνεται για καθαρά λειτουργικούς λόγους και όχι για λόγους ασφαλείας. 

Την ίδια ώρα, η 34χρονη Ιωάννα συνεχίζει να δίνει τη μάχη της στο “Θριάσιο”, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε πέμπτο χειρουργείο, έχοντας πάντα στο πλευρό της την οικογένεια της. 

Δείτε το σχετικό βίντεο