Δεν ήταν μόνο επαγγελματικός, ούτε αποκλειστικά προσωπικός ο λόγος που η 34χρονη δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι. Όπως φαίνεται συνδυασμός και των δύο ήταν και σε ομιλίες της με τους αστυνομικούς «έδειξε» μάλιστα ποια μπορεί να είναι η γυναίκα με τα μαύρα που τις επιτέθηκε με αυτό τον απίστευτο τρόπο. Λέγεται λοιπόν πως η δολοφονική επίθεση είναι συνδυασμός προσωπικών και επαγγελματικών λόγων και έτσι εξηγείται πιθανότατα το μένος αυτής που επιτέθηκε.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια και κυρίως τα βίντεο από τα κοντινά καταστήματα, ώστε να εντοπίσουν τη δράστη. Προς το παρόν τα στοιχεία αυτά είναι λιγοστά.

Ο συνήγορος της 34χρονης κ. Λύτρας μίλησε στον ΣΚΑΙ και αποκάλυψε ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα ήταν κρυμμένη στο υπόγειο της εταιρείας και πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της. Της πέταξε το βιτριόλι και εξαφανίστηκε. Επιπλέον φάνηκε πως ήξερε πολύ καλά τον χώρο. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Η Ιωάννα κάλεσε τον δικηγόρο της στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης ζήτησε το πρωί του Σαββάτου από τη μητέρα της να καλέσει τον δικηγόρο της κ. Λύτρα στο νοσοκομείο. Εκείνος μετέβη αμέσως εκεί και τότε η Ιωάννα του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες.