Κοντά στην μαυροφορεμένη γυναίκα είναι η Αστυνομία, καθώς οι σαρώσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών το κρίσιμο ημίωρο που σημειώθηκε η επίθεση με το βιτριόλι, αναμένεται να δείξουν ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που θέλησε να σκοτώσει τη όμορφη Ιωάννα.

Η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί πως η δράστις έκανε το λάθος να κουβαλά ενεργοποιημένο το κινητό της τηλέφωνο την ώρα της επίθεσης και έτσι μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε δεκτή, θα έχουν μέχρι την Παρασκευή όλες τις κινήσεις των επτά γυναικών που αποτελούν την κύρια ομάδα υπόπτων.

Παράλληλα οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας δεν μένουν εκεί,καθώς περιμένουν και τις αναλύσεις από τα φωτογραφικά καρέ της συγκεκριμένης γυναίκας, προκειμένου μέσω των διεργασιών να ξεθολώσουν την φιγούρα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από μαρτυρίες της ίδιας και των φίλων της, η αστυνομία κατάφερε να σχηματίσει αρχικά έναν κύκλο δέκα βασικών υπόπτων που μετά την έρευνα που έγινε, οι τρεις απορρίφθηκαν λόγων ισχυρού άλλοθι.Το επόμενο 48ωρο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.