Επίθεση με βιτριόλι: Υπόνοιες ότι η κατηγορούμενη ετοίμαζε νέο χτύπημα με στόχο τον 40χρονο

Παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η 36χρονη δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι Έφη Κακαράντζουλα, θα κληθεί αύριο, Πέμπτη 14/10 να απολογηθεί, δίνοντας τις δικές της εξηγήσεις για τα τεκταινόμενα, με το πιο ουσιαστικό κομμάτι του λόγου που ενήργησε τόσο βάναυσα εναντίον του θύματος.

Θα μιλήσει για όλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, η κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα, προετοιμάζεται για την αυριανή ημέρα, από τη πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στις φυλακές.

Μάλιστα, από το καλοκαίρι και μετά, είχε αφοσιωθεί στο να μελετά λέξη προς λέξη τη δικογραφία, έτσι ώστε η αυριανή της απολογία να μοιάζει στέρεη και να μην αφήνει κανένα περιθώριο για περαιτέρω ερωτήσεις.

  • Διαβάστε επίσης:

Οι τελευταίες λεπτομέρειες

Παρότι στο δικαστήριο, δεν θέλησαν να βρεθούν στο πλευρό της τα μέλη της οικογένειάς της, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 36χρονη κατηγορούμενη μιλά καθημερινά στο τηλέφωνο με τους γονείς της, οι οποίοι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τελευταία φορά που την επισκέφθηκαν ήταν το καλοκαίρι, όσο ήταν στις φυλακές της Θήβας, πριν μεταφερθεί για τη δίκη στον Κορυδαλλό.

Επί τέσσερις ώρες, το περασμένο Σάββατο, ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, παρέμεινε μαζί της, εξέτασαν από την αρχή όλη την υπόθεση, προετοίμασαν την απολογία της και ανέλυσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν απευθυνθεί για πρώτη φορά στους ενόρκους και δικαστές που θα αποφασίσουν για τη τύχη της.

Φωτογραφίες-σοκ από τα ρούχα της Ιωάννας τη μέρα της επίθεσης

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τα ρούχα που φορούσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, την ημέρα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, το Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, η τσάντα έχει διαβρωθεί, το δέρμα έχει λιώσει και στα κρόσσια είναι ορατό, ακόμα και σήμερα, το βιτριόλι.

Το λευκό πουκάμισο που φορούσε η Ιωάννα είναι γεμάτο τρύπες, σκισμένο και ολοσχερώς κατεστραμμένο, ενώ και το πολύχρωμο παντελόνι της μοιάζει με κουρέλι και σε κάποια σημεία έχει αλλοιωθεί το χρώμα του. Μέχρι και η ζώνη της κόπηκε στα δύο και σε κάποια σημεία έλιωσε και κόλλησε στο παντελόνι!