Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου i30 N, αποκαλύπτοντας την πιο επιθετική σχεδίαση του μικρομεσαίου hot hatch.

Οι νέες ελαφρύτερες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19”, ενισχύουν το σπορ χαρακτήρα του, ενώ στο i30 N θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε στην Ευρώπη και το ολοκαίνουριο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων (N DCT).

Το Hyundai i30 N είναι το hot hatch με τις υψηλότερες πωλήσεις και διακρίνεται για μια σχεδίαση επικεντρωμένη στις δυναμικές επιδόσεις και το συναίσθημα.

Το ανανεωμένο i30 N διαθέτει νέους προφυλακτήρες με πιο δυναμική σχεδίαση, ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, διαφορετικό διαχύτη και δύο μεγαλύτερες εξατμίσεις.

Το νέο Hyundai i10 N Line Turbo στην Ελλάδα (vid)

Τις αλλαγές συμπληρώνουν η μεγαλύτερη κεντρική γρίλια με την υπογραφή Ν καθώς και τα επανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα και οι προβολείς LED. Η νέα, πιο αιχμηρή σχεδίαση, κάνει το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο δυναμικό.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στις νέες σφυρήλατες ζάντες 19 ιντσών, οι οποίες είναι ελαφρύτερες από αυτές του προηγούμενου i30 N, συμβάλλοντας στη μείωση του βάρους του αυτοκινήτου.

Performance Pack και δύο εκδόσεις

Με το γνωστό δίλιτρο T-GDI κινητήρα κάτω από το καπό, το ανανεωμένο Hyundai i30 N θα συνεχίσει να διατίθεται σε δύο εκδόσεις.

Στην κορυφαία με το Performance Pack, η απόδοση του δίλιτρου turbo κινητήρα είναι στους 280 ίππους με τη μέγιστη ροπή να αγγίζει τα 392 Nm. Το κλασικό 0-100 km/h στην προκειμένη περίπτωση πραγματοποιείται σε 5,9”.

Διαθέσιμη θα είναι και η βασική του έκδοση με την απόδοση να είναι στους 250 ίππους και τη μέγιστη ροπή τα 353 Nm, ενώ το 0-100 km/h στην προκειμένη περίπτωση να πραγματοποιείται σε 6,4”.

Μετά από αυτές τις βελτιώσεις, το νέο i30 N θα συνεχίσει δυνατά στο παιχνίδι των μικρομεσαίων hot hatch.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της ελληνικής αντιπροσωπείας, το ανανεωμένο hot hatch θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά την άνοιξη του 2021.