Ο Αμερικανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ θα βρεθεί στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου προκειμένου να συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο γυρισμάτων της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God) της Γιελένα Πόποβιτς που αφηγείται την γεμάτη δοκιμασίες ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος super star Αλεξάντερ Ποπόφ που επίσης θα έρθει για γυρίσματα, ενώ πολλοί Ελληνες ηθοποιοί κρατούν επίσης ρόλους. Οι Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου είναι ορισμένοι από αυτούς.


Η ταινία σε σενάριο που έγραψε η σκηνοθέτρια και μουσική του Πολωνού Zμπίγκνιου Πράισνερ, πλασάρεται ως «ωδή στην επιμονή και το ήθος, την ταπεινότητα και την αφοσίωση». Τα νέα απαιτητικά γυρίσματα θα ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται λόγω της πανδημίας.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Simeon Entertainment και της View Master Films, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός και το Eurogroup Ltd, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής της Deep Dream, της Ingenuity-FO και του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).