«Η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας για την προστασία της ζωής των πολιτών είναι στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας», τόνισε ο Γιώργος Πατούλης, με αφορμή εργασίες διαγράμμισης σε κεντρικές οδικές διαβάσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Τα έργα εκτελέστηκαν, υπό το συντονισμό της αρμόδιας εντεταλμένης περιφερειακής συμβούλου Ε. Κοσμίδη, από την Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και την νύχτα της περασμένης Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος (ημέρες αργίας για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακής συμφόρησης).

Συγκεκριμένα, διαγραμμίστηκαν οι κόμβοι επί της Λ. Μεσογείων (Εθνική Άμυνα και Κατεχάκη), στη Σταδίου (Αιόλου και Δραγατσανίου) και στη Γλυφάδα – Βούλα επί της Λ. Ποσειδώνος  ( Δημ. Αγγέλου Μεταξά, Σάκη Καράγιωργα, καθώς και Λ. Κων/νου Καραμανλή  και  Β. Παύλου)

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, αναφερόμενος στον προγραμματισμό της Περιφέρειας να συνεχίσει τις εργασίες αυτές και σε άλλους κρίσιμους κόμβους, επισήμανε: «Ζητούμενό μας είναι ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο, που δεν θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς και στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση με στοχευμένες παρεμβάσεις και γρήγορους ρυθμούς σε όλους τους δρόμους του λεκανοπεδίου που είναι στην αρμοδιότητά μας». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ