Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα, ο Τόμας Ερτέλ αναφέρθηκε στην αποθεραπεία του και στο πόσο πολύ του λείπει το μπάσκετ αυτή την περίοδο.

Ο Γάλλος γκαρντ έχασε το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο, όταν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση τραυματίστηκε εκ νέου και λίγο πριν από τη διακοπή της δράσης ήταν έτοιμος για νέα… επάνοδο.

Ωστόσο, ο κορωνοϊός του χάλασε τα σχέδια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σωματικά νιώθω τέλεια, είμαι έτοιμος, αλλά βρισκόμαστε σε μια δυσάρεστη περίοδο. Νιώθω όμως καλά κι ελπίζω όλοι το ίδιο. Είναι απογοητευτικό που σταμάτησε η δράση. Αυτή η σεζόν ήταν δύσκολη για μένα κι όταν ήμουν έτοιμος να επιστρέψω και πάλι, επικράτησε ο συναγερμός. Η κατάσταση είναι αυτή και πρέπει να μένουμε σπίτι, ώστε να απολαύσουμε ξανά το μπάσκετ.

Θέλω να πω στον κόσμο μας ότι ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν ήθελα τόσο πολύ να παίξω μπάσκετ. Είμαι έτοιμος να ενταχθώ ξανά στην ομάδα και να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να στείλω ένα ευχαριστήριο μήνυμα και να εκφράσω τη στήριξή μου σε όλους όσοι μας βοηθούν καθημερινά και χωρίς τους οποίους τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Ελπίζω ότι η παρούσα κατάσταση θα τελειώσει το συντομότερο δυνατό και οι άνθρωποι θα μείνουν στα σπίτια τους».