Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ, που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για την ύπαρξη των φαντασμάτων αλλά και της μεταθανάτιας ζωής.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πολυαγαπημένη γιαγιά μιας οικογένειας απεβίωσε και οι συγγενείς της αποφάσισαν να την θάψουν με το πολυαγαπημένο της αντικείμενο που δεν ήταν άλλο απο το κινητό της.

Ο λόγος που πήραν τέτοια απόφαση ήταν ότι οι οικείοι της ήθελαν να της στέλνουν μηνύματα αγάπης, για να νιώθουν πως είναι ακόμα κοντά τους, καθώς δε μπορούσαν να διαχειριστούν διαφορετικά την απώλεια της. 

Τα εγγόνια της έστελναν συχνά μηνύματα εκφράζοντας τη νοσταλγία τους που δεν είναι πια κοντά τους, ώσπου μια μέρα έγινε κάτι απροσδόκητο… η γιαγιά τους απάντησε.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη εγγονή της Εμερσον, Σέρι, έστειλε μήνυμα στο κινητό της γιαγιάς της λέγοντας της πόσο της λείπει και σοκαρισμένη έλαβε την εξής απάντηση:

«Σε προσέχω, θα το ξεπεράσεις και θα είσαι καλά». Αν και η κοπέλα δε μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν, το μήνυμα απευθυνόταν τόσο στην ίδια όσο και στον Γκράχαμ Έμερσον, τον θείο της.

«Ένιωσα να αρρωσταίνω όταν το διάβασα. Σοκαρίστηκα και δεν ήξερα τι να κάνω», τόνισε η 22χρονη Λέσι Έμερσον. Τρομοκρατημένη όπως ήταν η κοπέλα, έστειλε μήνυμα πάλι στο ίδιο νούμερο ρωτώντας ποιος είναι για να λάβει νέο μήνυμα που έγραφε «μία ενοχλητική χορτοφάγος».

Η νεαρή επικοινώνησε αμέσως με την οικογένεια της και ο γιος της εκλιπούσας, Τζον Εμερσον πήρε την απόφαση να τηλεφωνήσει στο νούμερο που ήξερε ότι ήταν της μητέρας του.

Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε, αφού αν και οι συγγενείς της Λέσλι Έμερσον είχαν ζητήσει να διαγραφεί το νούμερο και να μη μπορεί να δοθεί σε άλλον, το λάθος είχε κάνει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που είχε κάνει ακριβώς αυτό. Είχε παραχωρήσει τον αριθμό σε άλλο χρήστη με αποτέλεσμα αυτό το απίστευτο μπέρδεμα.