Έτερος Εγώ: Πότε έρχεται ο τρίτος κύκλος; | 0 208

Οι δύο πρώτοι κύκλοι του Έτερος Εγώ κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή των θεατών και πλέον άπαντες περιμένουν με μεγάλη προσμονή τον τρίτο κύκλο.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς που προβλήθηκε από την Cosmote TV, πέραν του ότι καθήλωσε τους τηλεθεατές, άφησε και αρκετά ερωτήματα με το ανατρεπτικό της φινάλε. Αυτό που γνωρίζουμε μέσα και από συνεντεύξεις ορισμένων συντελεστών της σειράς είναι ότι βρίσκεται σίγουρα στα πλάνα ο 3ος κύκλος του Έτερος Εγώ.

Ο τρίτος κύκλος του Έτερος Εγώ θα λέγεται «Νέμεσις»

Ο νέος κύκλος θα έχει το όνομα “Νέμεσις”. Όπως προδίδει και ο τίτλος της σεζόν, πρόκειται ουσιαστικά για το κλείσιμο της ιστορίας, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες ούτε για το σενάριο, ούτε τους ηθοποιούς. Με δηλώσεις του ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

“Θα χρειαστούμε άλλον ένα κύκλο για να κλείσουμε την εκκρεμότητα της Κάθαρσης. Για αυτό και ο 3ος κύκλος της σειράς Έτερος Εγώ, θα λέγεται “Νέμεσις”. Πάμε λίγο αντίθετα στην κανονική σειρά των λέξεων. Εμείς πάμε ανάποδα, κάνουμε μια κάθαρση που πυροδοτεί μια νέμεση”.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το cast που θα πλαισιώσει τον κεντρικό χαρακτήρα, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Ωστόσο, ηθοποιοί όπως ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και ο Τάσος Νούσιας, άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στο κλείσιμο της δεύτερης σεζόν. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά και τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος δήλωσε σε μια συνέντευξή του στους “Χιούστον το Λύσαμε”, πως γίνονται οι ετοιμασίες για το Κάθαρσις.

Επιπλέον, ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι, μάλλον, από τους σίγουρους χαρακτήρες που θα υποδεχτεί ο 3ος κύκλος της σειράς Έτερος Εγώ. Ο δεύτερος κύκλος είχε κάνει πρεμιέρα αρχές Δεκεμβρίου. Επομένως, το πιο πιθανό είναι να δούμε τον 3ο κύκλο τον Δεκέμβριο του 2021. Οι συνθήκες που επικρατούν βέβαια, εξαιτίας του Covid -19, ίσως καθυστερήσουν λίγο τα γυρίσματα. Το μόνο σίγουρο είναι, όμως, πως το κοινό θα περιμένει με μεγάλη αγωνία την επιστροφή της ελληνικής σειράς που άφησε εποχή.