Παράξενα πράγματα φαίνεται πως συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ήδη παράξενη και ιδιαίτερη χώρα της Βόρειας Κορέας.

Μια πρώην ερωτική σύντροφος του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι η γυναίκα που μάλλον κερδίζει αυτό το διάστημα την μάχη εξουσίας με την αδερφή του και με την γυναίκα του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας.

Η 43χρονη Χιον Σονγκ Ουλ που είναι και η τραγουδίστρια του ποπ συγκροτήματος Moranbong Band, είναι η γυναίκα που βρίσκεται όλο και περισσότερο στο πλευρό του Κιμ με τις φήμες να οργιάζουν ότι πήρε την θέση της αδερφής του.

Η Ουλ, εθεάθη στο πλευρό του Κιμ σε ανεπίσημα ταξίδια αλλά και στην στρατιωτική παρέλαση αυτό το μήνα.

Αυτοί που γνωρίζουν καλά τα της Βόρειας Κορέας λένε ότι έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντα που είχε η αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, η Κιμ Γιο Γιονγκ.

Στις 10 Οκτωβρίου η Ουλ συνόδευσε τους απεσταλμένους άλλων χωρών στις θέσεις τους στην στρατιωτική παρέλαση και παρέλαβε τα λουλούδια που είχαν σταλεί για τον ηγέτη.

Η γυναίκα αυτή είναι και μέλος της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος στο οποίο προεδρεύει ο Κιμ.

North Korean pop icon Hyon Song-wol leads Olympics diplomatic delegation to  South Korea | Euronews

Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας το ζευγάρι είχε δεσμό πριν από 10 χρόνια, όταν ο Κιμ επέστρεψε στην χώρα του από τις σπουδές του στην Ελβετία.

Η 32χρονη αδερφή του Κιμ από την άλλη, έχει να εμφανιστεί δημόσια πάνω από ένα μήνα, που σημαίνει ότι μάλλον έχει πέσει σε δυσμένεια από τον αδερφό της.

Η σύζυγος του Κιμ η Ρι Γιολ Σου είναι άφαντη από τον περασμένο Ιανουάριο και οι φήμες λένε ότι πιθανότατα να είναι έγκυος. Κανείς όμως δεν είναι απόλυτα σίγουρος.

Το ζευγάρι έχει τρία ακόμα παιδιά, με το μικρότερο να γεννήθηκε το 2017.

Το μεγαλύτερο είναι ένα αγόρι 10 ετών και αυτό σημαίνει ότι αν πάθει κάτι ο πατέρας του δεν θα είναι σε ηλικία να τον διαδεχθεί.

Έτσι, για την θέση αυτή προορίζεται η αδερφή του η οποία είχε αναλάβει πολλές αρμοδιότητες πριν από λίγους μήνες όταν οι φήμες ήθελαν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας σε κώμα.

Κι ενώ το 2013 όλοι πίστευαν ότι η πρώην φίλη του Κιμ είχε εκτελεστεί, εκείνη επανεμφανίστηκε το 2014 και αποθέωσε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας σε δημόσια ομιλία της.

Kim Jong Un's ex takes centre stage in China's diplomacy tour | Daily Mail  Online

Ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιονγκ Ιλ, όταν είχε μάθει για την σχέση τους εξοργίστηκε και του ζήτησε να την χωρίσει όπως και είχε κάνει.

Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε έναν αξιωματικό του στρατού και μάλιστα πιστεύεται ότι απέκτησαν μαζί και ένα παιδί.

Όμως, μέχρι και σήμερα οι φήμες οργιάζουν ότι ο Κιμ δεν την χώρισε ποτέ και μέχρι και σήμερα έχουν σχέση που κρατιέται κρυφή.

Δείτε την εδώ να τραγουδά σε εμφάνισή της το 1995: