Μια αξιοσημείωτη ανάρτηση έκανε ο αδερφός της 19χρονης Άρτεμις που έχει εξαφανιστεί από τις 16 Οκτωβρίου στο Κορωπί, δίνοντας δικές του πληροφορίες για το τι μπορεί να συμβαίνει με την αδελφή του.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έκανε με νέες φωτογραφίες της Άρτεμις το βράδυ της Τρίτης 19 Οκτωβρίου κάνει λόγο για 2 ή 3 άνδρες που την κρατάνε, ενώ πιστεύει ότι μπορεί πίσω από την εξαφάνιση να βρίσκεται και κάποιο κύκλωμα.

Παράλληλα, αναφέρει πως η αστυνομία Κορωπίου δεν έχει αρκετά άτομα για να ψάξουν στο μέρος που μπορεί να βρίσκεται η Άρτεμις, το οποίο είναι στο κέντρο της Αθήνας. Ο αδελφός της αναφέρει συγκεκριμένα τα μέρη: Μοναστηράκι και Ομόνοια.

Τέλος, κάνει έκκληση σε όλους τους ακόλουθους του να μοιραστούν τις φωτογραφίες και να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά καθώς αν δουν κάτι θα χρειαστεί να καλέσουν τον ίδιο ή το 100.

Παρακάτω η ανάρτηση:

«Έχει χαθεί από της 16 οκτωμβριου κοινοποιήστε όλοι και της καινούργιες φωτογραφίες της αρτεμης βρίσκεται στην Αθήνα ποιο αδύνατη και έχει 2ελιες κάτω από τα χείλη της την κρατάνε 2-3 άνδρες δεν γνωρίζουμε ακριβώς μπορεί να είναι και κάποιο κύκλωμα είναι στο κέντρο της Αθήνας Μοναστηράκι Ομόνοια η ασφάλεια στο κορωπι δεν έχει άτομα για να ψάξει για την αδελφή μου και ουσιαστικά η υπόθεση της βρίσκεται στον αέρα αυτή είναι η αλήθεια..και ήμαστε μόνοι μας και ζητάω την δίκη σας βοήθεια για να την βρούμε γιατί εσείς είστε αυτοί που θα την δείτε και έτσι θα μας οδηγήσετε στην ίδια..οποίος την δει πέρνει κατευθείαν το 100 και μετά εμένα..σας ευχαριστώ για όλοι σας την βοήθεια🙏🙏❤️»