Ακόμα ένα κορωνοπάρτι έλαβε χώρα στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Αλιβέρι, παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδει το evima.gr, το νέο κορωνοπάρτι διοργανώθηκε σε σπίτι του Αλιβερίου. “Από νωρίς χθες (σ.σ. 28.11.2020) το απόγευμα υπήρχε έντονη κινητικότητα σε γειτονικό σπίτι. Πάνω από 10 άτομα μπήκαν για πάρτι γενεθλίων νεαρής κοπέλας”, λέει μία γειτόνισσα.

Η ίδια, σημειώνει το evima.gr, άκουγε τη μουσική να είναι στο τέρμα. “Διασκέδαζαν όλοι μαζί χωρίς να φορούν μάσκες ή να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Στην επαρχία ανησυχούμε με την κατάσταση που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα το μόνο που ζητάμε από τους νέους είναι να είναι πιο προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα.

Όλοι έχουμε δικούς μας ανθρώπους που βρίσκονται σε ευπαθείς ομάδες, οι ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας έχουν είδη γεμίσει τι θα γίνει αν κάποιος δικός άνθρωπος χρειαστεί νοσηλεία. Σας παρακαλώ πολύ δείξτε κατανόηση και προσέξτε για όσο ακόμα κρατήσει όλο αυτό που περνάμε”, τόνισε η ίδια στο evima.gr.