Έξαλλος ο Ν. Καπραβέλος με όσους κάνουν κορωνοπάρτι - «Είναι λεβεντοκόπανοι»

Ο Νίκος Καπραβέλος εμφανίστηκε υπέρ της παράτασης του ανοίγματος των σχολείων

Έκτος εαυτού είναι ο Νίκος Καπραβέλος με εκείνους που… έκαναν του κεφαλιού του, οργανώνοντας κορωνοπάρτι, αψηφώντας τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς της «Όμικρον», λέγοντας ότι «αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι».

Ειδικότερα, ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», μιλώντας στο Open, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι, όπως έλεγε και ο παππούς μου».

Ενώ πρόσθεσε: «Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας. Δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία, θα κλείσουν τα νοσοκομεία».

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι και οι 48 ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» είναι κατειλημμένες από περιστατικά κορωνοϊού, ενώ πλέον λιγοστεύει το προσωπικό, λόγω της επέλασης της «Όμικρον».

Ο κ. Καπραβέλος έκανε λόγο και πάλι για υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ εμφανίστηκε υπέρ της παράτασης του ανοίγματος των σχολείων, μέχρι «να δούμε πώς θα μεταφραστεί αυτή η πίεση των κρουσμάτων» σε νοσηρότητα και νοσηλείες, όπως είπε.

Σχετικά με την περίπτωση της 16χρονης που διασωληνώθηκε, ο κ. Καπραβέλος σημείωσε ότι «ανταποκρίνεται στη θεραπεία», αλλά «ο δρόμος είναι μακρύς».