Φάρμα: Το «καυτό» μπάνιο της Κυριακής που φέρνει τον καύσωνα (pics)

Τη θερμοκρασία στα ύψη αναμένεται να ανεβάσει η Κυριακή Κατσογρεσάκη στο επεισόδιο της «Φάρμας» το οποίο θα προβληθεί αύριο το βράδυ.

Συγκεκριμένα, η πιλότος αναμένεται να κάνει… ένα «καυτό» μπάνιο και να προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στο ανδρικό κοινό.

Με την Μαρία Μιχαλοπούλου να της ρίχνει το νερό, η Κυριακή Κατσογρασάκη χαρίζει μοναδικά πλάνα στο τηλεοπτικό φακό. Το στιγμιότυπο αποκτά έξτρα ενδιαφέρον, όταν η Μαρία Μιχαλοπούλου ζητά από τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπης) να της τρίψει την πλάτη…

Να θυμίσουμε πως η Κυριακή Κατσογρεσάκη έχει σπουδάσει Φιλοσοφία, αλλά η ζωή την έφερε να εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος. Λατρεύει τη γυμναστική και έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Σύμφωνα με το spoiler για την Φάρμα που έκανε η Φαίη Σκορδά, αυτή την εβδομάδα η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Ντούπης θα αναλάβουν χρέη υπηρετών.

Δείτε μερικές φωτογραφίες – Τα περισσότερα, στο επεισόδιο της Φάρμας: