Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με 2-0, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία της ομάδας του, προσθέτοντας πως θα μπορούσε να είναι μια ιστορική νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά με τις ευκαιρίες που είχε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αρκεί μόνο και μόνο να δούμε την φανέλα που φοράμε για να δούμε ότι όλοι πρέπει να τρέχουν και να παίζουν για αυτή την ομάδα. Όποιος δεν μπορεί να τρέχει δεν μπορεί να είναι μαζί μας. Για εμένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Περίμενα αυτό ακριβώς το οποίο είδα. Είδα ότι σήμερα το γκολ του Βαρέλα μπήκε, θα μπορούσε να μπει και την Τετάρτη και να μιλάμε διαφορετικά τώρα. Για εμένα δεν είναι έκπληξη αυτό που είδα σήμερα, ξέρω πολύ καλά ότι οι ποδοσφαιριστές μου είναι ικανοί να βγάλουν αυτό το πλάνο αγώνα. Αυτό είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε και πρέπει να τον ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος. Θα μπορούσε να είναι μια ιστορική νίκη για εμάς με τις ευκαιρίες που είχαμε στον αγώνα

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Το να έχεις καλή ψυχολογία είναι το να ξέρεις τι θέλεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εδώ και έξι μήνες δεν βλέπω την οικογένεια μου, γιατί είμαι εδώ για να νικήσω. Είμαι εδώ για να πάρω τίτλους και οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο θα είναι μαζί μου μέχρι το τέλος, γιατί αν κάποιος δεν θέλει να ακολουθήσει δεν μπορεί να είναι μαζί μας.

Από την άλλη αυτό που θέλω να πω είναι ότι παρά το ότι διανύουμε μια σεζόν με πάρα πολλά προβλήματα. Πρώτη φορά στην καριέρα μου αντιμετωπίζω τόσες δυσκολίες και θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σήμερα έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. 

Όσον αφορά τον Μίσιτς, μιλάμε για έναν μαχητή και το λέω γιατί χρειάστηκε να περιμένει έξι μήνες για να πάρει την ευκαιρία του και καθαρά από δική του δουλειά άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία και αποτέλεσε ένα βασικό γρανάζι της ομάδας μας. Θα ήθελα να του αφιερώσω τη νίκη και θα ήθελα να του πω ότι τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να γυρίσει και θα γίνει πολύ σύντομα αυτό. Όταν του έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά του, μου έδωσε ένα μήνυμα για όλη την ομάδα, ότι σήμερα είναι η ημέρα για να κερδίσουμε».