Φονικό στη Λάρισα: Η 43χρονη ήθελε διαζύγιο από τον δράστη - Το ταξίδι του 54χρονου ήταν στο δικηγόρο

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για τη νέα δολοφονία στη Λάρισα μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, καθώς η 43χρονη φέρεται να κινούσε διαδικασίες διαζυγίου.

Σύμφωνα με το larissanet, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στην συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν καταγράφεται άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Έτσι, όπως φαίνεται από το χρόνο της δολοφονίας, ο 54χρονος αποφάσισε να πάει στην ταβέρνα στη Σωτηρίτσα και να σκοτώσει τη σύζυγό του εν ψυχρώ, με οκτώ πυροβολισμούς, μπροστά στα μάτια δεκάδων αυτόπτων μαρτύρων.

Το θύμα σκοτώθηκε ακαριαία, μέσα στην ταβέρνα του αδελφού της, με τον δράστη να προσπαθεί να διαφύγει αλλά τελικά να αφοπλίζεται και να συλλαμβάνεται αμέσως.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο πρόεδρος Σωτηρίτσας, Βασίλης Λέτσιος, η 43χρονη εδώ και 4 με 5 μήνες είχε επιστρέψει στο χωριό της προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση του αδελφού της ο οποίος μετά από περιπέτεια με την υγεία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης:

«Αυτός δεν ήταν εδώ ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε. Τι να πω τα έχουμε χαμένα. Η κοπέλα ήταν από το χωριό και είχε παντρευτεί αυτόν από την Αθήνα και ζούσαν εκεί. Εδώ και λίγους μήνες όμως επειδή ο αδελφός της ήταν βαριά άρρωστος είχε έρθει στη Σωτηρίτσα και βοηθούσε στην ταβέρνα του. Τώρα τι προβλήματα είχαν μεταξύ τους κανένας μας δεν ξέρει.

Λάρισα: Οκτώ πυροβολισμούς δέχθηκε το θύμα από τον άντρα της - Φωτογραφίες από το σημείο

Αυτό που έμαθα είναι πως ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε μέσα στο μαγαζί του αδελφού της. Η κοπέλα ήταν 43ετών εκείνος μεγαλύτερος της. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι γιατί τα παιδιά τους είναι κοντά στα 20. Η κοπέλα πρέπει να ήταν εδώ τουλάχιστον 4 με 5 μήνες».