Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες ο 40χρονος ιδιοκτήτης του συνεργείου στο Νέο Σούλι που σκότωσε τον 41χρονο γείτονά του, όταν διέρρηξε το κατάστημα του τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας.

Ο Κώστας Βόντας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου και δήλωσε πως ο 41χρονος τον απειλούσε συνέχεια. Όπως είπε ο κατηγορούμενος, ο άνθρωπος είχε ψυχικά προβλήματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ήταν ο βαρόνος του τρόμου.  

Ο φανοποιός δήλωσε ότι λάμβανε φακέλους με απειλητικά μηνύματα, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο 41χρονος ήταν υπεύθυνος και για τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο φανοποιείο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Επίσης, είπε ότι βρήκε κρεμάλα έξω από το μαγαζί του και φωτογραφίες με γυναίκες με κομμένα κεφάλια!

Για το μοιραίο βράδυ που έγινε το φονικό, ο 40χρονος ανέφερε: «Με αιφνιδίασε. Δεν μπήκα (στο μαγαζί) να κάνω μάχη. Λυπάμαι, χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι πρώτος τον πυροβόλησε το θύμα και η σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του. Ο ίδιος τον πυροβόλησε μια φορά.

«Ποιος είναι αυτός που θα βρισκόταν στη θέση μου και θα έκανε κάτι διαφορετικό», διερωτήθηκε ο 40χρονος φανοποιός.

Πηγή: tempo24