Πώς θα γίνει τραγανός και «χρυσαφένιος» ο μπακαλιάρος!

Η τέχνη του πιο τραγανού μπακαλιάρου από τον ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Ξάνθη, Φώτη Παλτόγλου

μπακαλιαρος, μπακαλιάρος

25η Μαρτίουμπακαλιάρος σκορδαλιά: Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ξάνθη, Φώτης Παλτόγλου μίλησε στον «αέρα» του MEGA αποκαλύπτοντας τα μυστικά για τραγανό και «χρυσαφένιο» μπακαλιάρο!

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Παλτόγλου, «υπάρχουν πολλοί τρόποι, με μπίρα ή με σόδα…».

«Εμείς εδώ κρατάμε παραδόσεις», ανέφερε ο ίδιος και αποκάλυψε πως τηγανίζει καλά τον μπακαλιάρο, βάζοντας «αλευράκι, μπέικιν πάουντερ, ζάχαρη και αλάτι».

Βέβαια, όπως είπε, «το μυστικό είναι στο τηγάνι, να μην κάψει το λάδι καλά απ’ έξω και να είναι ωμός μέσα ο μπακαλιάρος», ενώ σχετικά ερωτηθείς για τη μπίρα, υποστήριξε πως
«το κουρκούτι μαυρίζει».



Ίσως σας ενδιαφέρουν