Φωτεινή Δάρρα: Περνάω δύσκολα με τον κορωνοϊό | ddarra

Στη μάχη που δίνει η ίδια καθώς και η 82χρονη μητέρα της με τον κορωνοϊό αναφέρθηκε η Φωτεινή Δάρρα.

Μιλώντας σήμερα στον αέρα του Love It στον ΣΚΑΪ, η γνωστή ερμηνεύτρια ομολόγησε πως: «Εμείς δυστυχώς δεν το περνάμε ελαφρά».

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στο γεγονός πως είχαν προλάβει να εμβολιαστούν. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson και έχοντας αναπνευστικά προβλήματα, αν δεν είχε πράξει την ενισχυτική δόση, ίσως αυτό να είχε αποβεί μοιραίο.

Όσον αφορά την ίδια την τραγουδίστρια, ο κορωνοϊός της έχει προκαλέσει τέσσερις ημέρες φοβερό πόνο στα κόκκαλα, δυσκολία στον ύπνο τη νύχτα ενώ το πιο τρομακτικό, όπως υπογράμμισε, είναι όταν ξεκινά έντονος βήχας και πόνος στο στέρνο. Μάλιστα, στο σπίτι πρώτα νόσησε με ήπια συμπτώματα η 9χρονη κόρη της τραγουδίστριας, ακολούθησε η ίδια και η 82χρονη μητέρα της.

«Δεν έχω πει ποτέ αν έχω εμβολιαστεί ή όχι γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω τον κόσμο. Μάλιστα σε εκπομπές που έχω ερωτηθεί, δεν είπα το γεγονός ότι έχω εμβολιαστεί. Τώρα που νοσώ και το περνάω όλο αυτό, όμως, μπορώ να πω ότι ειλικρινά σκέφτομαι πως θα ήταν αν δεν είχα εμβολιαστεί. Είναι πολύ επιθετικό αυτό που συμβαίνει» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Φωτεινή Δάρρα στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.