Φωτιά στην Πάτρα: Συγκινεί πυροσβέστης που βοηθάει σκυλάκι! (video)

Αγωνία επικρατεί εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας που μαίνεται στη Δροσιά Πάτρας. Μάλιστα, χρειάστηκαν ενισχύσεις, καθώς οι ισχυροί άνεμοι δυσκόλεψαν τους πυροσβέστες!

Μηνύματα συγκίνησης και ελπίδας βγαίνουν συχνά μέσα από τα αποκαΐδια. Συγκίνηση προκάλεσε και η πράξη πυροσβέστη, στο πλαίσιο της τιτάνιας μάχης που δίνεται από το πρωί στην Πάτρα ώστε να περιοριστεί η πύρινη λαίλαπα.

Τη στιγμή που δινόταν μάχη με τις φλόγες στην Ελεκίστρα, όπου η πυρκαγιά οριοθετήθηκε το βράδυ, ένα μικρό σκυλάκι έξω από κατοικία που υπέστη ζημιές, τράβηξε το βλέμμα του πυροσβέστη που σταμάτησε για να του δώσει λίγο νερό.

Το σκυλάκι άρχισε κατευθείαν να πίνει το νερό, έχοντας επί ώρες μείνει σε δύσκολες συνθήκες, μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες και τις φλόγες.

Όσον αφορά στην εικόνα από τις πυρκαγιές, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο στη Δροσιά Πάτρας, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να έχουν ενισχυθεί. Η αγωνία για την περιοχή είναι φανερή λόγω των ισχυρών ανέμων, ενώ το έργο των πυροσβεστών κρίνεται, αν μη τι άλλο, δύσκολο.

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό βίντεο: