Η φωτογράφιση των ημίγυμνων μοντέλων στο γήπεδο της Ροστόφ είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο και οι υπεύθυνοι να απολυθούν. Μια τοπική εταιρεία είχε ζητήσει να πραγματοποιήσει μια διαφημιστική φωτογράφηση, λέγοντας ότι τα μοντέλα της θα φορούσαν μαγιό ενώ ποζάρουν στις κερκίδες.

ραμένει άγνωστο-  έκανε τη φωτογράφιση, με τα μοντέλα να φορούν εσώρουχα που αγκαλιάζουν φιγούρες αντί για μαγιό.

Φωτογράφιση σκάνδαλο: Μοντέλα με εσώρουχα στο γήπεδο του Ροστόφ - Sputnik  Ελλάδα

Η φωτογράφιση έφερε ένα τεράστιο σκάνδαλο αφού οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, με αξιωματούχους του γηπέδου του Ροστόφ να το αποκαλούν «βρωμιά» και «πορνογραφία».

Ένας διευθυντής του εμπορικού τμήματος που έλαβε μια επιστολή από την εταιρεία και ζήτησε την έγκριση για τη διεξαγωγή της φωτογραφικής συνεδρίασης απολύθηκε.

Έναν μήνα μετά, ο διευθυντής του Ροστόφ Αρένα, Πάβελ Γκαβρίκοφ, ο οποίος επέτρεψε τα γυρίσματα, έχει επίσης χάσει τη δουλειά του. Η απόλυση του Γκαβρίκοφ συνδέθηκε με τη «πορνογραφική φωτογράφιση στο γήπεδο και ένα τεράστιο σκάνδαλο μετά από διαρροή μίας από τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά τις οδηγίες του κυβερνήτη για την αποτροπή της προβολής προκλητικών φωτογραφιών».